Završni turnir PH u mini košarci ovog vikenda, dječaci do 9 godina u Pazinu

Nakon što su izborili plasman kroz natjecanje u regiji Zapad, pet ekipa iz regije Zapad ovaj vikend čeka završnicu prvenstva Hrvatske u mini košarci, a jedan od tri turnira održat će se i u Pazinu.

Nakon što je ugostio najbolje u našoj regiji, Pazin će ugostiti i najbolje košarkaške ekipe dječaka do 9 godina iz cijele Hrvatske. Kao i u ostalim završnicama, sutra, 5.svibnja su na rasporedu utakmice po skupinama dok će se u nedjelju 6.svibnja razigravati za mjesta. Domaćim dječacima iz Ghije Staff društvo će u Pazinu praviti još jedna istarska momčad, Oliva iz Vodnjana.

Cure iz FSV-a do 11 godina izborile su završni turnir koji će se odigrati u Đurđevcu i Virju, dok će se dječaci Kastva i Stoje do 11 godina na završnici uputiti prema Zagrebu i Dubravi. Sve ekipe koje igraju na turnirima pogledajte u nastavku. Napomenimo da će osim utakmica na turnirima biti održane i posebna natjecanja u kojima će svi moći pokazati svoje košarkaške vještine.

Sretno svim ekipama iz regije!

Završni turnir za djevojčice U11 – Đurđevac i Virje

EKIPE: KK BOROVO VUKOVAR (Vukovar), ŽKK BROD, ŽKK PODRAVAC (Virje), ŽKK VIROVITICA (Virovitica), ŽKK MEDVEŠČAK (Zagreb), ŽKK CROATIA 2006 (Zagreb), KK FSV (Rijeka), KK „OTOK“ (Murter), ŽKK RAGUSA (Dubrovnik)

Završni turnir za dječake U11 – Zagreb, Dubrava

EKIPE: KK VROS (Osijek), ŠK TIGRIĆI (Slavonski Brod), KK ČAKOVEC (Čakovec), KK GRAFIČAR (Ludbreg), KK CEDEVITA (Zagreb), KK DUBRAVA (Zagreb), KK STOJA (Pula), KK KASTAV (Kastav), ŠK ZADAR (Zadar), KK SONIK (Zadar)

Završni turnir za dječake U9 –Pazin

EKIPE: KK DONJI MIHOLJAC (Donji Miholjac), KK VINDIJA (Varaždin), KK CEDEVITA (Zagreb), KK ZAGREB (Zagreb), KK OLIVA VODNJAN (Vodnjan), KK GHIA STAFF PAZIN (Pazin), KK DOŠK (Drniš), OKK DRAŽEN PETROVIĆ (Šibenik)

Photo: U-11 ekipa Stoje