Zadar otpisao Juricu, Jazine produžile suradnju s Fodorom

Transferi su još uvijek IN.

KK Zadar i Marko Jurica dogovorili su jednostrani raskid ugovora. Razlog? Zadar ne računa na mladoga beka što je jasno pokazao dovođenjem Prestona Knowlesa te najavom da će u narednim danima sletjeti još jedno bekovsko pojačanje. Marko Jurica je prošle sezone odigrao 11 utakmica za Zadar u A-1 ligi u kojima je u prosjeku imao 7,9 koševa i 2,1 skok po utakmici.

Ujedno, Basketball.hr neslužbeno je saznao da je Zadar prvotno ponudio smanjeni ugovor igraču koji je on prihvatio samo da bi koji dan saznao da je Zadar raskinuo ugovor. Što je u cijeloj ovoj priči istinito, teško je reći, ali da se Zadar ne zna odnositi prema svojim mladim igračima je već odavno poznata činjenica. Pitajte samo Špaletu i Vraneša.

U Jazinama nemaju takvih problema. Drugi zadarski prvoligaš produžio je suradnju sa svojim veteranom Goranom Fodorom. Rođeni Čakovčanin u redove Jazina sletio je početkom ove godine te je postao jedan od stožernih igrača zadarske momčadi. U svojoj karijeri je još nastupao za Hermes Analiticu, Ribola Kaštelu te slovačku Iskru.

Photo by: ABA league