Održana sjednica Kvarnera, Miočić više nije predsjednik kluba

admin-ajaxU četvrtak je održana sjednica Upravnog odbora Kvarnera 2010 koja je donijela dobre vijesti, prenosi Novi List. Razlika između prihoda i rashoda bit će u plusu, no financijska situacija prije svih dogovora činila se vrlo upitnom. Tek sada se pokazalo kako je otkazivanje ABA lige bila vrlo dobra odluka jer bi se igranjem regionalnog natjecanja opasno ugrozilo stanje kluba, a ovako ekipa može sigurno ostati na okupu bez ikakvih rezova.

Također, na kultnom riječkom igralištu Nafta uskoro bi trebali krenuti radovi koji bi ga učinili pravim košarkaškim centrom namijenim za mlađe uzraste Kvarnera. Poslije sjednice stigla je još jedna bitna vijest. Kako doznaje sportcom.hr, Duško Miočić više neće biti predsjednik riječkog košarkaškog kluba.

Odlazim ponosno nakon pet i pol godina, a razlog odlaska su objektivne poteškoće vezane za moje nove poslovne obveze. Međutim, ostajem u klubu na nekoj drugoj funkciji, svejedno na kojoj- rekao je Miočić

Bez obzira na odlazak predsjednika koji je napravio puno dobrih stvari za klub, sigurni smo da uz pridošle pozitivne vijesti za budućnost kluba projekt Kvarnera sigurno plovi dalje.