Odgođene sljedeće dvije prvenstvene utakmice Kvarnera

Na zahtjev samog Kvarnera 2010, odgođene su njihove utakmice 11. i 12. kola A-1 lige s Vrijednosnicama Osijek(17.12) i Goricom(24.12.).

Kvarner je odgodu zatražio i dobio zbog toga što trener kluba,ujedno i izbornik hrvatske U-18 vrste, Marijan Mance te dva igrača, hrvatski i BiH juniorski reprezentativci, Josip Barnjak i Sandro Antunović nastupaju na Europskom U-18 prvenstvu koje se održava u turskom Samsunu od 16. do 22. prosinca.  Datum odigravanja bit će uskoro poznat, a utakmice trebaju odigrane do 18.01.2017. Tako bi sljedeća utakmica Kvarnera trebala biti lokalni derbi protiv Škrljeva koji je na rasporedu 29.prosinca.

Kvarneru će odmor od prvenstva sasvim sigurno dobro doći. Do utakmice sa Škrljevom potpuno oporavljen bi mogao biti Ivan Miličević, a u ovoj pauzi mogla bi se dovesti i neka nova imena u klub kako bi se konačno pojačala tanka rotacija Kvarnera ove sezone. Do tada puno sreće treneru i igračima riječkog kluba na EP, želimo im da se iz Turske vrate s lijepim iskustvima.