Nikica Šljuka novi igrač Istraunija

29-godišnji Riječanin Nikica Šljuka postao je novo ime u redovima pulskoga drugoligaša Istraunija kojemu je to prvo pojačanje za drugi dio sezone.

Šljuka, koji igra bekovske pozicije, igrač je s inozemnim iskustvom, a u Hrvatskoj je među ostalim vrijeme proveo igrajući za Škrljevo i Slavonski Brod, a posljednji angažman bio mu je u labinskom Rudaru. Šljuka je u polusezoni bio ponajbolji igrač Labinjana, no sada prelazi kod njihovog rivala u borbi za što bolji plasman u A-2 ligi Zapad. Iz Istraunija se nadaju da s ovim izvrsnim strijelcem mogu dobiti potrebnu kvalitetu kako bi na kraju sezone došli na sam vrh drugoligaške karavane sa Zapada što je i sam Šljuka naglasio kao motiv njegova dolaska u klub.

U klub sam prvenstveno došao radi trenera Radolovića i zajedničkih ambicija za višom ligom. Očekujem da ćemo svi zajedno uz veliki trud i rad ispuniti naš zajednički cilj i plasirati se u ligu više. Sa sobom donosim iskustvo i jednu drugu dimenziju košarke uz želju da se to sve skupa digne na jednu veću razinu. Radujem se novim nastupima i novim pobjedama te zajedničkom uspjehu. – izjavio je Šljuka za Facebook stranicu Istraunija.

Puno sreće Nikici u njegovom novom klubu, nadamo se njegovim dobrim partijama u drugom dijelu A-2 lige Zapad.

Photo by: Istrauni Basketball