Najbolje mlađe kadetkinje s državne poluzavršnice u Rijeci

Pobjedom FSV-a nad Brodom na Savi i službeno je završila državna poluzavršnica za mlađe kadetkinje u Rijeci. S tim na umu, došlo je vrijeme i da proglasimo najbolje igračice turnira.

MVP – Marta Ostojić

Članica Trešnjevke 2009 uvjerljivo je uzela nagradu najkorisnije igračice na ovom turniru. U tri susreta je zabilježila odličnu statistiku od: 20, 3 koša, 9,0 skokova te 4,7 asistencija po susretu. te je na sve to još nadodala fenomenalnu valorizaciju (98). Najbolju utakmicu je odigrala protiv Koprivnice kad je svoju statistiku popunila s 26 koševa, 11 skokova, 8 asistencija te dvije blokade.

Najbolja “topnica”  -Doroteja Laljek

Doroteja Laljek je bila nezaustavljiva za suparničke obrane te je turnir završila s prosjekom od 22,7 koša po susretu.  Najviše je zabila u susretu protiv Broda na Savi kad je susret završila s 27 koševa. Kroz cijeli turnir je uputila 52 šuta te ih je pogodila točno polovicu (26/52).

Najbolja asistentica – Sara Konjević

Titulu najbolje dodavačice na turniru je uzela Sara Konjević s prosjekom od 5,7 aistencija po susretu. Njene najplodnije utakmice su bile one protiv FSV-a i Koprivnice kad je podijelila po šest asistencija u svakoj.

Najbolja skakačica turnira – Maja Duspara

Članica Broda na Savi Maja Duspara je uzela nagradu nabolje skakačice susreta s prosjekom od 13,7 skokova. Titulu je pred nosom Dorje Ive Žaje uzela u zadnjoj partiji briljantnom skakačkom predstavom kad je uzela nevjerojatnih 20 skokova! Kroz cijeli turnir je u prosjeku hvatala po 6,3 obrambena skoka te 7, 33 napadačka skoka.

Te za kraj još nekoliko manjih nagrada:

Ironwoman turnira – Doroteja Laljek (36,3 minute po susretu  -109)

Najbolja blokerica turnira – Marta Ostojić (1,6 blokada – 5)

Najbolja kradljivica turnira – Doroteja Laljek (5,6 ukradenih lopi – 17)