Najava jedanaestog kola A-2 lige Zapad

Zadnje kolo jesenkog dijela A-2 lige Zapad je pred nama. Tko će boljeg raspoloženja na zimsku pauzu, saznat ćemo ovog vikenda.

Jadranka i Kraljevica danas u 18 i 30 igraju susret susjeda na tablici koji žele što više pobjeći s dna drugoligaške karavane. Subota će krenuti ranim popodnevnim ogledom u Rovinju gdje će gosti iz Crikvenice tražiti osmu pobjedu sezone i ostanak na drugom mjestu.

Lider lige, karlovački Šanac, je u nevjerojatnoj formi, a nastavak dominacije traže na svom terenu protiv Pule 1981  koja je u prošlom kolu na šokantan način izgubila od Istraunija. Puljani se mogu samo nadati da će im njihova nova pojačanja, braća Fabio i Nereo Gržinić, pomoći u misiji zaustavljanja fantastičnih domaćina. A Istrauni na krilima pobjede u gradskom derbiju želi nastavak pozitivnog niza na svom Velom Vrhu protiv Kastva.

Uz Istrauni i Crikvenicu, na diobi drugog mjesta nalazi se i Ghia Staff. Pazinska ekipa gostuje u subotu kod Stoje koja se ove godine muči povezati par dobrih partija zaredom. Vidjet ćemo hoće li im nakon pobjede u Kraljevici isto poći za rukom protiv kvalitetnih gostiju. Kolo će zatvoriti Zamet i Labin koji se želi vratiti na pobjedničku traku nakon dva poraza zaredom.

Raspored:

16.12.

Jadranka-Kraljevica 18:30

17.12.

Rovinj-Crikvenica 13:30

Karlovac-Pula 1981 16:00

Stoja-Ghia Staff 19:00

18.12.

Istrauni-Kastav 16:00

Zamet-Labin 20:00