Najava dvanaestog kola A-2 lige Zapad

Pred zimsku pauzu imamo još jedno kolo A-2 lige Zapad. Dvanaesto kolo označava početak drugog kruga prvenstva koje bi se trebalo zaključiti 4.03.2017., a kao lider u drugi dio prvenstva ulazi odlični karlovački Šanac.

Šanac će jesensku titulu proslaviti pred publikom u Kastvu protiv istoimenog domaćina koji je u prošlom kolu potpuno nadigrao Istrauni. U svakom slučaju, očekuje nas zanimljiv ogled dva kvalitetna kluba, ali nastave li Karlovčani u svom ritmu trebali bi s pobjedom otići na blagdane.

Stoja će se probati osvetiti Rudaru za početni poraz sezone koji su im nanijeli još u listopadu. No u susret bolje raspoloženi ulaze Labinjani koji su pobijedili u prošlom kolu te sada žele uzeti skalp Puljanima u njihovoj dvorani. 

Iza Zameta je dosta tijesnih poraza u zadnje vrijeme, a sada ih očekuje još jedan težak zadatak jer im u goste dolazi Pula 1981 koja se mora vratiti pobjedničkim navikama želi li se održati na vrhu lige. Njihovi gradski rivali, momčad Istraunija, nakon najlošije partije sezone ugošćuju Crikvenicu u izravnom dvoboju za drugo mjesto dok će Kraljevica imati težak zadatak na svom terenu protiv Ghia Staffa.  Jadranka i Rovinj odigrali su utakmicu 12.kola ranije ove godine, a Jadranka je slavila 80:69. Košarkašima A-2 lige Zapad puno sreće u posljednjem kolu pred božićno-novogodišnju pauzu !

Raspored:

Srijeda,21.12.

Kraljevica-Ghia Staff

Kastav-Šanac

Istrauni-Crikvenica

Zamet-Pula 1981

Stoja-Rudar

Rovinj-Jadranka (odigrano, 69:80)