Juniorke FSV-a opušteno kreću prema državnoj poluzavršnici u Virju

Od sutra do nedjelje očekuje nas državna poluzavršnica u konkurenciji juniorki koja će se održati u Virju i Zagrebu. Put Virja krenut će ekipa riječkog FSV-a čiji je trener Marin Mijaljević za naš portal najavio ono što nas čeka ovog vikenda.

Dok će u skupini B u Zagrebu zaigrati domaća Trešnjevka, Brod na Savi, čakovačka Radost te Šibenik ili Split, u skupini A u Virju mladim Riječankama društvo radi domaćin Podravac Virje, Vodice i zagrebački Medvešćak. Kako kaže trener Mijaljević, FSV opušteno, bez rezultatskog pritiska ide u Virje te će s vrlo mladom ekipom dati sve od sebe i pokušati prikazati što bolju košarku.

Juniorsku poluzavršnicu ovoga vikenda dočekujemo u opuštenom tonu. U Virje idemo s daleko najmlađim sastavom (1 izlazna juniorka, 4 ulazne juniorke te 7 kadetkinja). Imali smo i nekih problema (1 ozljeda, jedna nas je djevojka napustila te nismo bili u ritmu treninga zbog raznoraznih razloga – praznici, škola, bolest, nastupi na državnim školskim prvenstvima itd.) te je zaista jedini cilj ovog turnira skupiti iskustva i prezentirati se u dobrom svijetlu.

FSV-ove juniorke turnir će otvoriti u petak u 20 sati protiv domaće ekipe Podravca. U subotu ih u 18 sati očekuju Vodice, da bi sve zaključile s susretom protiv Medvešćaka u nedjelju u 12 sati. Želimo im puno sreće!

Nakon kadetske poluzavršnice u Zadru smo dobili komentare da smo bili ekipa koja je pokušavala igrati lijepu košarku, pa eto neka to bude i nakon ovoga turnira. I naravno da svi ostanemo zdravi, i da nam utakmice protiv starije i jače konkurencije posluže za narednu sezonu – zaključio je Mijaljević.

Raspored natjecanja:

1.kolo, petak, 12.05.2017. SD VIRJE
18:00 VODICE A 1 – A 4 MEDVEŠČAK  
20:00 FSV A 2 – A 3 PODRAVAC  

 

2.kolo, subota, 13.05.2017. SD VIRJE
18:00 VODICE A 1 – A 2 FSV  
20:00 MEDVEŠČAK A 4 – A 3 PODRAVAC  

 

3.kolo, nedjelja, 14.05.2017. SD  VIRJE
12:00 FSV A 2 – A 4 MEDVEŠČAK  
14:00 PODRAVAC A 3 – A 1 VODICE