Izašle All-NBA petorke

Napokon smo dočekali proglašenej All-NBA petorki, u kojima nema prevelikih iznenađenja.

U najboljoj petorci regularne sezone su se našli Russell Westbrook, James Harden, Lebron James, Kawhi Leonard te Anthony Davis. O njihovim uspjesima se već sve zna – Westbrook je sezonu obilježio triple-double učinkom, James Harden je NBA publiku zadivio svojim napadačkim arsenalom (29,1 koš, 11,2 asistencija), Lebrone James (26,4 koševa, 8,7 asistencija, 8,6 skokova) je još jednu sezonu u nizu zaključio s fenomenalnim all-round učinkom, Leonard je bio zvijer na obje strane terena te je među najzaslužnijima što su se Spursi našli u konferencijskom finalu, dok se Anthony Davis (28,0 poena, 11,8 skokova, 2,2 blokade) ponovno vratio u samu kremu NBA košarke nakon prošle sezone.

U drugoj petorci su svoje mjesto našle zvijezde Golden State-a Stephen Curry, Kevin Durant. Njima društvo u petorci još čine Giannis, Isaiah Thomas te Rudy Gobert. Treću petorku su zaokružili Draymond Green, John Wall, Demar Derozan, Deandre Jordan te Jimmy Butler.

Townsu je za 5 glasova promaknula treća petorka, dok je Paula samo 6 glasova dijelilo od mjesta u trećoj petorci. Treba spomenuti da su Hayward i George izostajanjem iz All-NBA petorki ostali bez prilike da masno unovče svoj talent te će sad sigurno biti zanimljivije vidjeti hoće li ostati u svojim klubovima ovo ljeto.