Dječaci Pazina i FSV-a prvi i drugi na turniru u Belišću

Proteklog vikenda u Belišću se odigrao 23. memorijalni turnir dječaka povodom Dana grada Belišća, a na njemu su odlične nastupe prikazali momčadi Ghia Staff Pazin i riječkog FSV-a.

Ghia Staff i Belišće otvorili su turnir u subotu međusobnim dvobojom, a iako su domaći bolje krenuli, Pazinci su uspjeli na kraju to lako nadoknaditi i doći do uvjerljive pobjede rezultatom 45:27. U drugoj utakmici dana FSV je bio daleko bolji od Đakova te došao do 81:40 pobjede. Subota nam je pružila još dva ogleda – Ghia Staff je došla do slavlja 51:41 protiv Đakova, dok je FSV porazio Belišće rezultatom 46:32.

U nedjelju nas je čekao regionalni derbi između Ghie Staff i FSV-a koji je odlučivao o pobjedniku turnira. Pazinski mladići još jednom su pokazali veliku kvalitetu te došli do pobjede nad riječkom ekipom s 51:34 i tako okrunili vikend trijumfom na ovom natjecanju gdje igraju već petu godinu zaredom. Belišće je uzelo treće mjesto 50:44 pobjedom nad Đakovom. MVP-om turnira proglašen je Paolo Drndić iz Ghie Staff, dok je FSV-ov Tin Tikveša turnir završio kao najbolji strijelac.

Photo: KK Belišće