Damir Rajković novi trener Škrljeva

damir-rajkovicŠkrljevu nije dugo trebalo da nađe novog trenera. Nakon što su nakon niza poraza smijenili Luku Bujasa, čelni ljudi kluba odlučili su da na klupu Škrljeva sjedne domaći stručnjak Damir Rajković, kako izvještava Sportcom.hr.

Rajković je iskusni riječki trener koji je u svojoj karijeri među ostalim vodio riječki Jadran, Crikvenicu, BiH klubove Zrinjski i Brotnjo, a istaknut je u i radu s mlađim uzrastima. Zadnji angažman bio mu je u ŽKK Kvarner s kojim je prošlog proljeća imao neugodan i turbulentan rastanak, no prije toga postigao odlične uspjehe poput finala PH i Final Foura regionalne Superlige. Evo što je Rajković o svom novom angažmanu rekao za Sportarenu.hr :

Duži period izbivanja iz seniorske razine muške košarke neće mi predstavljati problem budući da se mogu pohvaliti dugogodišnjim iskustvom vođenja baš takvih momčadi. U utorak poslijepodne ću napraviti prvi trening s ekipom i vidjeti u kakvom je stanju. Sigurno da rezultati ove sezone nisu dobri, no omjer pobjeda i poraza (1-8) takav je i zbog lošeg rasporeda.

Rajković će na klupi Škrljeva debitirati ove subote(19 h) kada na Mavrincima gostuju Vrijednosnice Osijek. Želimo mu puno sreće te da povede igrače Škrljeva u što bolja ostvarenja u svome mandatu.

Photo:youtube.com