Cedevita nastavlja pojačavati svoje redove

 

Kad smo svi pomislili da je Cedevita gotova s potpisivanjem novih imena, Matej Mamić je izvukao nove aseve iz rukava.

Mladi 22-godišnjak Filip Bundović( 205 cm, PF, 1994.god), povratnik je u redove Cedevite. Prošlu sezonu odradio je u redovima Movistar Estudiantesa Madrida B, gdje je bilježio odlične brojke od 14,1 koš i 5,8 skokova po utakmici.  Prošle sezone je isto igrao u redovima  Mitteldeutscher BC, gdje je bilježio slabije brojke od 5,7 koševa i 2.1 skokova po utakmici.

Bundević je još uvijek mladi igrač, koji iza sebe velike uspjehe u mlađim uzrastima, gdje je sa U18 reprezentacijom dvaput zaredom igrao finala 2011. i 2012.godine. Cedevita se nada da je Bundević sada spreman pokazati svoju kvalitetu na višem nivou igre.

Drugo ime koje je dovedeno zadnjih dana je Marko Ramljak (201 cm, PF, 1993.god), kojemu će ovo biti tek drugi klub u karijeri. Zadnjh 6 sezona igrao je za KK Zadar, u kojem je prošle sezone bilježio 5 koševa, 2.5 skokova i 1,0 asistencija po utakmici u A-1 ligi. Ramljak je igrač koji sa sobom donosi dobru obranu te će sigurno dobro doći Veljku Mršiću.

I zadnji, ali ništa manje važan, je isto njihov bivši mladi igrač koji se vraća u staro jato, Roko Rogić (185 cm, PG, 1992.god). Ovaj mladi razigravač je prošle sezone igrao u redovima Škrljeva, gdje je pružao odlične partije na Mavrincima bilježeći 15,4 koševa, 4,6 skokova i 4,6 asistencija po utakmici u A-1 ligi. Nadamo se da će mu se sve te dobre izvedbe doći na naplatu ove sezone u dresu Cedevite.

Photo by: FIBA