Bogdanović: Kada igraš dobro, svi te žele potpisati

U intervjuu za New York Post, Bojan Bogdanović se dotaknuo sljedećeg ljeta te je s javnosti podijelio svoja razmišljanja o nastavku karijere.

Bogdanović je svjestan da ima ugovor samo do kraje sezone s Washington Wizardsima, ali ujedno ističe  da su njegove misli samo u Washingtonu u ovom trenutku.

Ne znam što će se dogoditi ovo ljeto. Dajem sve od sebe za Washington kako bi izborili što bolju poziciju u play-offu. Tek poslije njega njega ću vidjeti svoje opcije za sljedeću sezonu.”

Svjestan je da sve ovisi o njegovim igrama na terenu te je spreman dokazati svima da je vrijedan novog ugovora.

“Kada igraš dobro, svi te žele u svojoj ekipi, stoga se nadam da ću uspjeti podignuti svoju razinu igre za play-off.”

Iako u ovom trenutku najbolje kotiraju Wizardsi, Bogdanović se ne želi zamarati nikakvim špekulacijama.

Prerano je za razmišljati o svemu tome sad, želim se samo fokusirati na košarku. Već su me svi počeli ispitvitai o nastavku karijere, ali ja o tome sad uopće ne mogu razmišljati. Kad play-off završi, razmotrit ću sve opcije. U ovom trenutku sam jako sretan s Washington Wizardsima te sa svojim suigračima.”

Bogdanović je u 23 utakmice za Washington Wizardse u prosjeku imao 13,3 koša, 3,2 skoka te 0,8 asista. Bogdanović ima priliku ovo ljeto naplatiti svoje usluge, samo je pitanje gdje. Wizardsi su favoriti za njegov potpis, ali sve će ovisiti o dogovoru između njega i njih oko plaće, koja u svakom slučau neće biti kao prijašnja. 

Photo by: FIBA