Zadar u potrazi za centrom, Cedevita kreće s pripremama

Vrijeme je za pripreme!

Hrvatski prvak predvođen Zdovcem sutra napokon kreće s pripremama za napornu sezonu koja ju očekuje. Sutra bi ga na parketu trebalo dočekati deset igrača: Will Cherry, Demetrius Nichols, Toni Katić, Karlo Žganec, Toni Perković, Darko Bajo, Andrija Stipanović, Lovro Buljević i Antonio Jordano. Ovdje još treba ubrojiti Marka Arapovića koji će raditi po posebnome programu. Reprezentatici će se priključiti pripremama kasnije, dok bi se Kevin Murphy momčadi trebao priključiti u narednim danima. Nešto se u kuloarima šuška da bi Zdovc trebao dobiti još jednog igrača za svoju unutarnju liniju, ali nekih konkretnijih informacija zasad nema. 

Ako vas želite znati više o pripremama Cedevite, onda vas upućujemo ovdje. Međutim, pored njega je zanimljivo istaknuti stručni stožer koji je okupio Zdovc. Pomoćni treneri će biti Dražen Orešković i Slaven Rimac, dok će kondicijski trener biti Slaven Hlupić. Zanimljiva ekipa u svakom slučaju. 

KK Zadar isto se bliži svojim pripremama, ali s obzirom na broj igrača s kojim Aramis Naglić raspolaže, zanimljivije je reći nešto o njihovom slaganju momčadi. Već smo pričali kako su zainteresirani za usluge Cinca i Špralje, a sada je na površinu izronilo novo ime – Ismet Sejfić. Bosanski reprezentativac prošle je sezone nastupao za Pečuh za koji je odigrao 35 utakmica u kojima je u prosjeku imao 15.8 koševa i 8.4 skoka. Kako javlja blog Petnapet, za njegove je usluge još zagrizao Partizan koji nije imao reviše sreće u ovome prijelaznome roku.

Koga će Zadar potpisati kao svojeg startnog centra je svakim danom sve veća nepoznanica.

Photo by: KK Cedevita