Vice Sep: Williams ostaje!

Predsjednik Škrljeva Vice Sep obradovao je sve navijače izjavom da će Brian Williams i sljedeće sezone nositi zeleni dres!

U kratkoj izjavi za Sportcom Vice Sep je kratko rezimirao dosadašnji tijek off-seasona u kojem je kao glavnu stavku istaknuo ostanak Briana Williamsa.

Brian Williams ostaje kod nas i iduće sezone. To je za sada jedina, ali najveća novost, njegovim ostankom u klubu riješili smo veliko pitanje playmakera. Vrlo važna stavka koju smo uspješno riješili. Williams se pokazao kao odličan igrač za našu ligu i pitanje playmakera nam je bilo vrlo važno te sa velikim zadovoljstvom mogu reći da smo tu poziciju zatvorili. Williams je sigurno mogao puno bolje financijski proćiu nekom drugom klubu, ali on je odlučio da želi napredovati kroz naš klub i zaključio je da mu je najbolja opcija Škrljevo.”

Iako je nije najbolje krenuo u sezonu, Williams se razbudio u pravi čas te je u drugom dijelu sezonu pod palicom Damira Rajkovića bio na visini zadatka. Za Škrljevo je ove sezone u A-1 ligi odigrao 24 utakmice u kojima je u prosjeku imao 11,6 koševa, 4,1 asistenciju te 3,9 skokova.

Photo by: Creative Media