Turalija produžio s Osijekom, Rančić ostaje u Splitu?

Vrijeme je za ostanak u svojoj sredini.

Vrijednosnice Osijek odlučile su produžiti suradnju sa svojim domaćim igračem Nikolom Turalijom. 23-godišnji centar prošle je sezone 25 puta obukao dres Osijeka te je u prosjeku imao 4 koša i 2,4 skoka po utakmici. Međutim, čelnici se nisu previše dvoumili te su mu ponudili petogodišnju suradnju, što je mladi centar prihvatio bez oklijevanja.

Iznimno sam zadovoljan potpisom ovog ugovora i nastavkom suradnje sa klubom koji raste iz dana u dan, kao i ja sa njim. Kroz godine u kojima su mnogi osporavali moj napredak uspio sam postati važan član tima, a najveću ulogu u mom razvoju imaju treneri Vanja Miljković i Vladimir Krstić, koji mi je pružio šansu nakon što sam već bio ‘’otpisan’’. Zahvaljujem se klupskom vodstvu, na čelu sa gospodinom Alexanderom Hrkačem, koji su omogućili vrhunske uvjete za rad i napredak kluba, te svih nas igrača”, kazao je Turalija za službene klupske stranice. 

Idemo sad na more gdje se sve više i više šuška o tome da bi iskusni Damir Rančić trebao ostati na Gripama i naredne sezone. Iskusni bek je prošle godine bio važan kotačić te je odigrao 31 utakmicu (9,3 koševa u prosjeku). S obzirom da Split sljedeće sezone očekuje borba na više fronti, ostanak Rančića bi bio odličan potez za upravu.