Toni Radić: Škrljevo je veliki favorit

Nije ni počelo prvenstvo, a Škrljevo već tjera strah u kosti svojim protivnicima.

Analitičari se nisu previše promijenili ovoga ljeta – jezgra koja je izborila ostanak prošle sezone je više manje tu, a jedina veća promjena je ona na klupi. Toni Radić zamijenio je Zvonimira ravka na klupi te će ove sezone pokušati opet napraviti nemoguće. A ostanak u ligi u ovome trenutku tako izgleda s obzirom da su se svi konkurenti pojačali. Međutim, za Radića predaje nema jer prvenstvo je dugo i puno skrivenih zamki.

Svoj put Analitičari započinju protiv KK Škrljeva, koje je pred kraj sezone pokazalo da ima kvalitetu za play-off. Mora se priznati da je Damir Rajković sve odlično posložio te Radić ne pili naopako kada svojeg prvog suparnika ove godine naziva velikim favoritom:

Startamo u subotu kod Škrljeva koji je po meni momčad za doigravanje. Hermes Analitica je prošle sezone tamo bila u egalu do završnice utakmice, ali mislim da tada Škrljevo nije igralo svoju najbolju utakmicu. Težak suparnik i mislim da su šanse 70-30 u korist domaćina, koji je prošle sezone dobio i Cedevitu na domaćem parketu. Mi se naravno nećemo predati već želimo odigrati jednu dobru utakmicu. Mene bi osobno u ovom uvodnom dijelu prvih nekoliko kola zadovoljila jedna pobjeda, ali mi želimo ići utakmicu po utakmicu. Liga je dugačka i naravno da apetiti rastu s pobjedama, ali mi ne smijemo padati u euforiju nakon pobjeda, ali i biti u velikoj depresiji nakon poraza.”

Utakmica je na rasporedu sutra u 19:00 na Mavrincima!