Tanjević: Hrvatska je sutra favorit

Naši susjedi imaju visoko mišljenje o nama.

Bogdan Tanjević ne sanja uoči sutrašnjeg dvoboja s Hrvatskom. Zna tko je favorit u toj utakmici te se uopće ne libi to priznati:

“Hrvatska je favorit, ali mi sigurno nećemo ponoviti našu igru iz susreta protiv Španjolske. Hvatska je talentiranija reprezentacija od nas te je zbog toga u prednosti pred nama sutra” kazao je za Vijesti.me crnogorski izbornik.

S druge strane, bek Oldenburga Vladimir Mihailović vjeruje da mogu parirati našoj reprezentaciji ako budu igrali na visokoj razini:

“Hrvatska je favorit, ali ako budemo igrali najbolje što znamo sigurno ćemo imati šanse za uzeti pobjedu. Ne smiju nas zavarati njihove prijašnje dvije utakmice. Hrvatska je ozbiljna momčad koja je na pripremama pokazala za što je sve sposobna. Respektiramo našeg protivnika, ali sutra ćemo na teren ući s vjerom u pobjedu.”

Naravno, nije mogao ne reći ništa o našim najboljim igračima – Bojanu Bogdanoviću i Dariju Šariću:

“Oni su nositelji igre, ali mi si ne smijemo dopustiti da zbog njih zapostavimo ostale igrače. Iako su možda na ovome prvenstvu za nijansu slabiji zbog izostanaka, mogu dobiti svakoga. Naša reprezentacija ima bolju centarsku liniju te će ona biti naš najveći dut na sutrašnjoj utakmici.”

Čini se da je sve spremno za sutrašnji veliki dvoboj. Lijepo je znati da nas suparnik respektira, ali ne smijemo u susret sigurno ući s razmišljanjem “lako ćemo”. Utakmica protiv Crne Gore sutra je na rasporedu u 16:45.

Photo by: FIBA