Sprema se drugo izdanje košarkaškog kampa Let´s play

Košarkaški kamp Let’s play i ovoga će ljeta u Svetom Martinu na Muri okupiti veliki broj košarkaških zaljubljenika. Nakon sjajne prošlogodišnje premijere, ovaj sedmodnevni događaj pokazao se kao pun pogodak za sve njegove polaznike.

Uz pomoć i vođenje stručnog trenerskog kadra, dečki i djevojke u dobi između 10 i 18 godina mogu naučiti ponešto o osnovama sportskog načina života. Od predavanja u prehrani, preko košarkaških treninga i akcija, pa sve do kupanja u aqua parku – kamp Let’s play nudi kompletan program. Tjedan dana u fantastičnom okruženju s vršnjacima proći će – za čas!

Raznovrsne edukacije su primarni cilj kampa Let’s play, a glavni je dio programa sačinjen od četiri glavne teme. To su Tranzicija i igra, Tehnika i obrana te Metodika i kondicija. U sklopu izvanterenskih aktivnosti, polaznicima kampa kroz nekoliko će se predavanja pažnja usmjeriti i na Nutricionizam, odnosno prehranu prilagođenu mladim sportašima.

U Svetom Martinu na Muri za najznačajnija sportska natjecanja pripremaju se neki od najvećih hrvatskih sportaša. Ovog će ljeta na pripreme ondje među ostalima stići i hrvatska seniorska košarkaška reprezentacija koja će se u rujnu natjecati na Europskom prvenstvu.

Prošlogodišnji kamp Let’s play polučio je izvrsne rezultate, ali i još važnije – zadovoljstvo svih polaznika. Dakle, idealna destinacija za mladu košarkašicu ili košarkaša je Sveti Martin na Muri, od 3. do 10. srpnja. Pod motom: „Jump, score and fly for more!“, idemo se igrati. Let’s play!

Ekipa zadužena za kamp je firma iz ViškovaMDB Sport Jedan, a direktor samog kampa je Dino Klaić koji je trener mlađih uzrasta KK Sveti Matej i KK Matulji. Treneri koje će voditi mlade košarkaške nade su Mihael Laptuš, Miloš Konakov, Marko Šircelj i riječka košarkašica i igračica FSV-aBarbara Perić.

 

INFO I PRIJAVE NA: www.kc-letsplay.eu