Smajlagić i Gabrić sletjeli u Zabok

Zabok nastavlja potpisivati nove igrače.

Čelnici Zaboka napravili su ovoga vikenda odličan posao tako što su uspjeli u redove svojega premijerligaša dovesti Svena Smajlagića te Tomislava Gabrića. Fanovi Zaboka sigurno su morali biti neopisivo sretni kada su čuli za povratak Svena Smajlagića. Zagrebački bek ih je prošle godine napustio sredinom sezone zbog ponude iz Psychika, grčkog drugoligaša. Do tog trenutka bio je najbolji igrač Zaboka  – imao je prosjek od 21,2 koša te 6,6 skokova po susretu. S dobrim igrama je nastavio u Grčkoj gdje je u prosjeku bilježio 15,4 koševa te 5,8 skokova po utakmici. Trener Perinčić je naravno bio oduševljen njegovim potpisom s obzirom da je Smajlagić najveće ovoljetno pojačanje Zaboka:

Smajlagića smo željeli od početka, a napokon smo uspjeli dogovoriti njegov prijelaz u naše redove. Zahvalan sam sportskom direktoru, predsjedniku i upravi što su mi omogućili da ga imam na raspolaganju. On je zaista sjajan igrač koji će oplemeniti našu igru i nadam se da će što duže ostati s nama.” kazao je trener Zaboka za Zagorje.com.

Drugo pojačanje nije toliko zvučno. Tomislav Gabrić je prošle sezone nosio dres KK Dubrovnika te će se u narednim danima pokušati izboriti za svoje mjesto u momčadi. U svakom slučaju, jedna stvar je sigurna – nikome neće biti lako protiv Zaboka.