Škrljevo upecalo Hrvata iz Francuske

Škrljevo se naoružalo do zuba za nastavak prvenstva.

Nakon što je prije nekoliko dana otpisao mladi Domen Janc, sada je došlo vrijeme i za potpis nekoga ipak malo iskusnijega. Riječ je o 206 cm visokome krilu, Davidu Ušiću, koji se vraća u Hrvatsku nakon avanture u francuskome četvrtoligašu, Gravenchon Basketu. Prije negoli je otišao u Francusku prošle sezone, Ušić je nastupao za Hermes Analiticu u kojoj je bio prilično dobar (7.7 poena i 3.4 skoka).

Cijeli klub već je oduševio Ušića koji je imao samo riječi hvale za Škrljevo:”Eto prvi dan je iza mene u Škrljevu i pozitivno sam iznenađen dobrodošlicom od strane kluba i igrača, imam samo riječi hvale! Došao sam sa ciljem da pomognem klubu koliko god mogu i da ostvarimo uspješnu sezonu. Jedva čekam odigrati prvu domaću utakmicu u Škrljevu jer znam da domaći navijači naprave odličnu atmosferu tijekom utakmice. Radujem se novim izazovima koji se pred nama!”

Ušić je u svojoj karijeri još nosio dresove Samobora i Vrijednosnica, a vrijedi spomenuti još i da je nastupao i za američko sveučilište, Florida Tech. Nadamo se da će se Ušić pokazati kao veliko pojačanje u narednim kolima.