Paolo Marinelli odlazi stopama Cinca u Sloveniju!

Paolo Marinelli opet odlazi s hrvatskih parketa.

Riječki playmaker se odlučio za odlazak iz Hrvatske nakon neuspješne jednogodišnje epizode u Ciboni. Od sljedeće sezone ćemo tako Marinellija moći ponovno gledati u Sloveniji gdje je mladi bek potpisao ugovor s KK Krkom gdje će ga dočekati Dino Cinac. Što se tiče prošle sezone, brojke ne govore cijelu priču (35 utakmica, 7,1 koš, 2,7 asistencije) s obzirom da se Marinelli nije nikako uspijevao nametnuti Damiru Mulaomeroviću koji mu nikada nije dao pravu priliku da se pokaže pored drugih prekaljenih imena u Cibonom.

Mladi playmaker će se u Sloveniji pokušati vratiti starim brojkama, poput onih kojih je ostvarivao u Kvarneru (13.6 poena,2.4 skoka,4.3 asistencije i 1.5 ukradenih lopti) prije dvije godine. U svojoj karijeri je ovaj bivši mladi reprezentativac još nastupao za Split te Olimpiju u kojoj se nije najbolje snašao prije četiri godine, ali sigurno je da ovoga puta riječki bek neće imati slične probleme u Sloveniji.

Spomenimo još da se mladi bek može pohvaliti s tri reprezentativne medalje (zlato, srebro, bronca).

Ako mu Krka da toliko potrebni kontinuitet igara, sigurni smo da će im Marinelli sve vratiti na parketu te da će nam ubrzo doći odlične vijesti sa slovenskih parketa.