Objavljen raspored nove sezone Druge lige Zapad!

Kao što je već poznato, A-2 liga Zapad od ove sezone se zove Druga Liga Zapad, a sada smo saznali njenu kompletnu postavu i cijeli raspored utakmica u novoj sezoni.

U odnosu na prošlu sezonu, nema više Istraunija, Šanca, Pule 1981(nastupaju u Prvoj ligi) i jedinog riječkog predstavnika – Zameta(pauza od nastupanja), dok su novi članovi lige Krk, koji je prošle sezone nastupao u RKL-u te Fažana, koja će biti zapravo druga ekipa pulskog Istraunija. Preostalih 8 starosjedioca su Rudar (Labin), Jadranka(Mali Lošinj), Crikvenica, Kastav, Kraljevica, Stoja(Pula), Rovinj i Pazin.

Liga starta za nešto manje od mjesec dana, točnije 21.10., jesenki dio traje do 16.12. 2017., dok se prvenstvo nastavlja 27.1. 2018. Zadnje, 18.kolo trebalo bi biti odigrano 25.3. sljedeće godine, kada ćemo znati tko će naslijediti karlovački Šanac kao prvaka lige. Upravo će prvoplasirani klub ići na završni turnir pobjednika ostalih regionalnih liga(Sjever, Centar, Jug, Istok). On bi se nakon završetka svih liga trebao igrati od srijede do nedjelje u jednom gradu domaćinu, a prva dva kluba s tog turnira igrat će Prvu ligu sljedeće godine.

Cijeli raspored pogledajte dolje, a mi želimo puno sreće svim ekipama te se nadamo da će nam i ove sezone pružiti puno zabave i dobre košarke!