Najava sedmog kola A-2 lige Zapad

Hrvatski_kosarkaski_savez.svgNakon 6.kola A-2 lige Zapad koje se protegnulo na cijeli tjedan, nova uzbuđenja u izjednačenom drugoligaškom društvu očekuju nas ovaj vikend.

Već danas u 18 i 30 prvi susret je na rasporedu. Lider lige Šanac u Karlovcu ne bi trebao imati većih problema protiv Zameta, no mladi Riječani već su u prošlom kolu pokazali kako mogu pomrsiti račune drugima kada su skoro preokrenuli ogled protiv Istraunija. A upravo “studenti” koji uz Šanac predvode ligu na svom Velom Vrhu dočekuju gradske rivale Stoju. Pulski klubovi u dijametralno drukčijim pozicijama u odnosu na kraj prošle sezone ulaze u ovaj susret, no upravo zbog toga bit će zanimljivo vidjeti kako će završiti ovaj novi gradski derbi u Puli.

U Crikvenici se igra još jedan zanimljiv susret. Crikvenica i Pula 1981 u prošlom kolu doživjeli su neugodne poraze , a sada će i jedni i drugi tražiti povratak pobjedama u ovom izravnom dvoboju za treće mjesto. Rudar Labin na Malom Lošinju protiv Jadranke želi doći do svoje pete pobjede, dok je isti cilj na umu pazinskom Ghia Staffu na gostovanju kod Rovinja. Kolo će na Kastvu zatvoriti domaći košarkaši susretom protiv Kraljevice.

Raspored 7.kola:

18.11.

Karlovac-Zamet 18:30

19.11.

Istrauni-Stoja 16:00

Crikvenica-Pula 1981 17:30

Jadranka-Labin 18:30

20.11.

Rovinj-Ghia Staff 17:00

Kastav-Kraljevica 18:00