Najava Druge lige Zapad: Stoja, Rovinj i Jadranka u potrazi za prvim pobjedama

Iskreno da vam kažem, više ne znam što očekivati od Druge lige Zapad koja nam je u dva kola već ponudila sve što košarka može ponuditi.

Treće kolo Druge lige Zapad nam donosi nekoliko zanimljivih dvoboja, ali najbolje je da krenemo redom. Kolo otvaraju u petak Stoja i Kraljevica, momčadi koje još nisu okusile pobjedu. Status favorita pripada Stoji koja će sgurno tražiti pobjedu nakon dva uvjerljiva poraza, ali ono što je sigurno je da se ne smije podcijeniti Kraljevicu.

Skačemo sada na subotu gdje nas čekaju dvoboji između Rovinja i Crikvenice te Kastva i Rudara. Kirci na krilima dviju pobjeda će sigurno tražiti još jednu u Rovinju gdje ih čekaju pomalo isfrustrirani domaćini zbog prošlotjednog poraza. Utakmica između Kastva i Rudara zaslužila je da ju se proglasi derbijem kola jer uvijek neugodni Labinjani gostuju kod kastavske mladosti koja se u prva dva kola napunila samopouzdanjem te razgoropadila.

Četvrto kolo zatvaramo u nedelju dvama susretima. Istrauni II ugošćuje Jadranku na svojem terenu te su prema prikazanome protiv Pazina u prvome kolu favoriti protiv Jadranke kojoj je još uvijek svjež prošlotjedni poraz od Kastva u produžetcima. Drugi i zadnji susret kola je onaj između Krka i Pazina te će biti zanimljivo vidjeti hoće li Pazin dopustiti Krku da utakmicu pretvori u opću jurnjavu.

Raspored:

Petak:

Stoja – Kraljevica  20:00

Subota:

Rovinj – Crikvenica 15:00

Kastav – Rudar 16:00

Nedelja:

Istrauni II – Jadranka 15:30

Krk – Pazin 17:30

Nedelja:

Photo by: KK Kastav