Najava Druge lige Zapad: Pazin, Kraljevica, Jadranka i Rovinj u lovu na treće mjesto

Opet je došlo ono vrijeme u tjednu kada se dižemo s fotelja i odlazimo u dvorane.

Znam, znam, svih vas zanimaju sve pojedinosti o sedmome kolu Druge lige Zapad tako da je najbolje da se odmah uhvatimo ukoštac s rasporedom. Kolo započinje u petak susretom između Stoje i Rudara. Osokoljeni Puležani sigurno neće izvjesiti bijelu zastavu u prvoj četvrtini, ali zasigurno je da će Dasko i društvo trebati biti na visokoj razini ako žele doći blizu rušenja Rudara koji si ne može priuštiti da ovdje prospe bodove.

Subota je kao i uvijek najbogatija utakmicama. U 17:30 su nam na rasporedu dvije utakmice – Krk – Istrauni II te Crikvenica – Jadranka. Jedino legitimno pitanje za prvu utakmicu je ono u kojem će sastavu doći istarski drugoligaš jer obisno o tome se šanse Krka smanjuju ili povećavaju. Drugi susret nam ipak nudi nešto više napetosti s obzirom da Crikvenici pod hitno treba pobjeda. Pitanje je samo mogu li je tražiti protiv razbuđene Jadranke koja već duže vrijeme ne zna za poraz. Subotu nam zatvaraju Rovinj i Kastav. Ako Kastav uspije nametnuti kaos na terenu, pobjeda je njihova. No, ako Rovinj uspije umrtviti igru, ima velike šanse da sruši mladi Kastav.

Zadnja utakmica sedmoga kola nam je tek na rasporedu u srijedu. Pazin će dočekati Kraljevicu u susretu koji bi mogao puno donijeti i Pazinu i Kraljevici s obzirom da im pobjeda u ovome susretu može donijeti treće mjesto na službenoj ljestvici.

Raspored:

Petak:

Stoja – Rudar 20:00

Subota:

Krk – Istrauni II 17:30

Crikvenica – Jadranka 17:30

Rovinj – Kastav 19:30

Srijeda:

Pazin – Kraljevica 20:30