Najava Druge lige Zapad: Može li Crikvenica prekinuti svoj crni niz u Pazinu?

Peto kolo se odlučilo rastegnuti po skoro svim danima u tjednu.

Druga liga Zapad je nakon nekoliko tjedana stanke odlučila ponovno započeti u petak. Čast da otvore peto kolo su tako dobile zahuktale ekipe Rovinja i Kraljevice. Zašto zahuktale? Obje ekipe su nanizale dvije pobjede u zadnja dva kola te zasigurno ne misle stati. Kraljevica predvođena fenomenalnim tandemom Jashari-Hrnjkaš će zasigurno tražiti sve pukotine u nešto iskusnijoj momčadi Rovinja koja se čini itekako zagrijanom nakon što je u zadnja dva kola skinula velike skalpove (Crikvenica, Pazin)

Skačemo sada na subotu gdje nas čekaju susreti između Rudara i druge momčadi Istraunije te Crikvenice i Pazina. Iako igraju neslužbenu utakmicu, Labinjani zasigurno nemaj namjere poremetiti svoj pobjednički ritam. S druge strane, mlada momčad Istraunija nada se da može podignuti svoju razinu igre nakon uvjerljivog poraza od Kstva u prošlome kolu. Drugi susret nam nudi nešto više intrige s obzirom da Crikvenica traži način kako da prekine svoj crni niz, dok je Pazin mlada momčad koja je dosad pokazala da dosta oscilira. Teško je tu išta prognozirati s obzirom da na obje strane fal toliko potrebnog iskustva, ali ne možemo poreći činjenicu da nas očekuje odlična utakmica.

Došli smo tako do nedelje te sudara otočana – momčad Krka dočekuje Jadranku kojoj zasigurno u ovome susretu pripada titula favorita. Međutim, nemojte nkada podcijeniti trku Krka koji se nada da ipak može zagorčati život svojim susjedima.

Za kraj radimo pauzu od nekoliko dana te dolazimo do srijede kada će kolo zaključiti Stoja te Kastav. Stvar je jasna – Stoja ove sezone još nije upisala pobjedu te će joj se puno toga trebati posložiti ako je želi upisati protiv momčadi Kastva. Kastavci s druge strane imaju imperativ pobjede protiv ekipa iz donjeg doma ako žele zadržati priključak za Rudarom.

Petak:

Rovinj – Kraljevica 19:00

Subota:

Rudar Labin – Istrauni II 17:00

Crikvenica – Pazin 17:30

Nedelja:

Krk – Jadranka 15:30

Srijeda:

Stoja – Kastav 20:00

 

Photo by: KK Kraljevica