Najava Druge lige Zapad: Derbi kola u Labinu, Kraljevica traži nastavak pobjedničkog niza!

Svi znamo za što je opet došlo vrijeme.

Druga liga Zapad ponovno nam je spremilo košarkašku subotu u kojoj ćemo ovoga puta imati priliku uživati u čak četiri utakmice. Četvrto kolo nam tako otvaraju dvije odlične utakmice – Rudar Labin-Crikvenica te Kraljevica – Krk. Crikvenica je u prošlome kolu ipak pokazala da se i nju itekako može pobijediti, dok je Rudar s druge strane pokazao da ove sezone pretendira na jednu od prvih pozicija u prvenstvu. Druga utakmica nam potencijalno donosi pravu jurnjavu na terenu s obzirom na renomee momčadi. Kraljevica se nada da može spojiti dvije pobjede zaredom, dok se Krk nada da se njegov gubitnički niz neće nastaviti.

Poslije ove dvije utakmice nam slijedi ona na Malom Lošinju gdje će snage odmjeriti Jadranka te Stoja. Obje momčadi nisu upisale još pobjedu u prvenstvu te će svakako treba držati oko na Jadranci koja se u prošlom kolu uigravala protiv Istraunija.

U zadnjem susretu dana ćemo imati prilike gledati košarkaše Rovinja i Pazina koji ima imperativ držanja koraka za Crikvenicom i Rudarom u prvenstvu. Rovinj toga imperativa nema te ako budu mogli ponoviti prošlotjednu igru, nemojte da vas začudi njihov novi skalp.

Nedelja nam nudi samo jedan susret, a to je onaj neslužbene prirode izmeđi Kastva i Istraunija II. Iako neće imati neku natjecateljsku draž, sigurni smo da se ovaj susret vrijedi pogledati čisto zbog onoga što znamo što su nam ove dvije momčadi sposobne pokazati na terenu.

Raspored:

Subota:

Rudar – Crikvenica 18:00

Kraljevica – Krk 18:00

Jadranka – Stoja 19:00

Pazin – Rovinj 20:00

Nedelja:

Kastav – Istrauni II 16:00

Photo by: KK Rudar Labin