Najava 22.kola A-2 lige Zapad

Svemu lijepome dođe kraj pa tako i svima dragoj A-2 ligi Zapad. Šest posljednjih susreta drugoligaške karavane na rasporedu su ove subote i nedjelje.

Ghia Staff i Stoja započeti će kolo susretom u Pazinu. Domaćini za kraj žele još jednu pobjedu pred domaćom publikom, dok Stoja traži revanš za poraz u produžecima u njihovom prvom susretu ove sezone. Pula 1981 dočekuje prvaka Šanac Karlovac koji bi sezonu novom pobjedom mogao završiti s tek 2 poraza. Pula koja je u odličnoj formi te je u nizu od 5.uzastopnih slavlja sigurno im želi malo pomrsiti planove.

Crikvenica igra susret velike važnosti protiv Rovinja na svom parketu. Pobjeda donosi kvalifikacije za prvu ligu, a ako Kirci budu na pravoj razini gostujući igrači ne bi trebali biti prevelika prepreka na tom putu. Istrauni pak nakon poraza od Pule, sve nade polaže u Rovinjane jer im jedino poraz Crikvenice i njihova pobjeda protiv Kastva zbog bolje međusobne koš-razlike Crikvenice donose kvalifikacije za prvu ligu. Daleko od toga da će na Kastvu Studenti lako doći do pobjede, samo je potrebno sjetiti se njihovog posljednjeg susreta te pobjede Kastavaca 101:86.

Kraljevica u subotu još dočekuje Jadranku. Ni jedni ni drugi nisu bili uspješni u zadnje vrijeme, no iza gostiju iz Lošinja ipak je bolja sezona. Domaćini će pak probati iznenaditi Lošinjane te doći do pobjede nakon 14.kola suše. U jedinom nedjeljnome ogledu Rudar Labin čeka Zamet. Labinjani traže 13. pobjedu za završetak, dok će rezervna ekipa Kvarnera probati ugrabiti peto slavlje.

Raspored: 

Subota, 4.3.

Ghia Staff-Stoja 15:00

Pula 1981-Šanac 16:00

Crikvenica-Rovinj 16:30

Kraljevica-Jadranka 18:00

Kastav-Istrauni 19:00

Nedjelja 5.3.

Rudar-Zamet 17:00