Najava drugog kola A-2 lige Zapad: Veliki derbi na rasporedu!

Hrvatski_kosarkaski_savez.svgOvog vikenda nas čekaju nove utakmice A-2 lige Zapad.

Najzvučniji susret je zasigurno gradski derbi Stoje i Pule 1981. Stoja traži pobjedu protiv gradskog rivala, nakon što je pretrpjela iznenađujući poraz protiv Labina u prvome kolu. Pula 1981 je spremna za prvu pobjedu protiv Stoje ove sezone, nakon što je već izgubila dvije utakmice protiv njih. Dino Rakić jasno je kazao što očekuje u ovoj utakmici za stranice KK Pula 1981

“Pobijedili su nas jer nismo bili kompletni. U subotu će nam faliti Ante Grašo, ali idemo po pobjedu, u to nema sumnje.”

Tek ćemo vidjeti koliko će izostanak Graše utjecati na Pulu 1981, ali ono što je sigurno je da će ovaj gradski derbi frcati uzbuđenjima!

Istrauni isto traži iskupljenje u drugom kolu, gdje će doma dočekati Jadranku, koja predvođena Kovačevićem garantira dobru utakmicu. Šanac dočekuje Crikvenicu, dok će Zamet ugostiti košarkaše Kastva, koji traže pobjedu nakon debakla protiv Karlovčana u prošlom kolu.

Labin ide u Pazin, gdje ih čeka Ghia Staff. Na košarkašima Labina je da nam pokažu da pobjeda protiv Stoje nije bila samo puka slučajnost. No, i Ghia Staff sigurno ima nešto za reći na svojem terenu.

Kraljevica je pokrenula veliku “medijsku kampanju” za susret s Rovinjem te je tako čast najave utakmice dobio “Tata Ćiro”.

Subota (22.10):

Istrauni – Jadranka 16:00

Karlovac Šanac – Crikvenica 16:00

Kraljevica – Rovinj 18:00

Stoja – Pula 1981 19:00

Ghia Staff 21:00

Nedjelja (23.10):

Zamet – Kastav 18:00