Najava 18.kola A-2 lige Zapad

Košarkaši A-2 lige Zapad brzo će morati zaboraviti na dojmove iz 17. kola jer ih u srijedu čeka novo, 18.kolo. Svi osim Pule 1981 i Crikvenice te Labina i Jadranke koji će svoje susrete odigrati u sljedećim tjednima.

U 17 sati prvi na rasporedu je ogled Zameta i Šanca. Zamećani su se nakon pobjede u odgođenoj utakmici nad Rovinjom makli s dna ljestvice, no do druge pobjede u nizu bit će im gotovo nemoguće doći. U goste im dolazi lider lige iz Karlovca koji trenutno nemilosrdno dobiva svoje protivnike i Zamet im ne bi trebao biti preteška prepreka na putu do titule. Dva sata kasnije u pulskom gradskom derbiju snage će odmjeriti Stoja i Istrauni. U prvom susretu sezone Stoja je uzela 98:91 pobjedu, a sada to žele ponoviti i doći do trećeg slavlja u nizu. Međutim, Istrauni sigurno misli drugačije te će dati sve od sebe ne bi li pokazali tko je gazda u gradu i ostali pri vrhu ljestvice.

Dva susreta igraju su se u 20 i 30. Kastav je gost Kraljevice koja i dalje traži prvu pobjedu u drugom dijelu prvenstva, dok Kastavci žele nazad na pobjedničku traku nakon tijesnog poraza protiv Pule 1981. Dvoboje u srijedu zatvorit će uz njih Ghia Staff i Rovinj. Ghia Staff u susret ulazi nakon teškog prizemljenja na Lošinju, a Rovinj nakon poraza u triler-utakmici protiv Stoje. Nema sumnje da će tako jedni i drugi biti motivirani uzeti bodove u ovom istarskom ogledu.

Raspored 18.kola:

Srijeda, 8.2.

Zamet-Šanac 17:00

Stoja-Istrauni 19:00

Kraljevica-Kastav 20:30

Ghia Staff-Rovinj 20:30

Četvrtak 16.2.

Pula 1981-Crikvenica 19:30

Utorak, 21.2.

Labin-Jadranka 19:00