Najava 15. kola A-2 lige Zapad

15. kolo A-  2 lige Zapad je pred nama, a borba za vrh tablice sve se više zahuktava.

Kolo će danas u 19 i 15 otvoriti Crikvenica i Stoja. Stoja u ovaj ogled ulazi nakon poraza u produžecima od Kastva, a sada ih čeka još teži zadatak. Crikvenica je odlično krenula u drugi prvenstva slavivši nad liderom lige Šancom i Zametom te će Kirci sada sigurno biti motivirani nastaviti niz sa pobjedom nad Stojom i ostati u korak sa Šancom.

Istrauni je također dobro krenuo u novoj godini. Treću pobjedu u 2017. žele ugrabiti protiv Kraljevice koja je trenutno na samom začelju ljestvice. A dok su ostali igrali svoje utakmice 14.kola, lideri iz Karlovca odmarali su se prošlog vikenda jer je njihov dvoboj sa Jadrankom zakazan za 5.veljače. U subotu gostuju kod Rovinja koji im ne bi trebao predstavljati veliku prepreku da održe prednost pred svojim pratiteljima.

Kastav dočekuje Ghiu Staff na svom terenu. Čeka nas sasvim sigurno napet dvoboj susjeda na tablici koji u dobrom raspoloženju ulaze u ovaj susret. Jadranka će pak konačno odigrati utakmicu u novoj godini. Gost na Lošinju je Zamet koji traži pobjedu za malo veće i sigurnije odvajanje od dna tablice.

Za kraj kola, u ogledu treće i četvrte ekipe prvenstva Rudar i Pula 1981 sučeliti će se u Labinu. Rudar je u sjajnoj formi, ima četiri pobjede zaredom te Puli koja je u srijedu pala u Pazinu nikako neće biti lako doći do bitnih bodova za vrh tablice. U nedjelju bi svoj susret 13.kola također trebali odigrati Istrauni i Jadranka

Raspored 15. kola:

20.1.

Crikvenica – Stoja 19:15

21.1.

Rovinj – Šanac 14:00

Istrauni – Kraljevica 16:00

Ghia staff – Kastav 17:00

Zamet – Jadranka 18:00          

22.1.

Labin – Pula 1981 17:00