Markulin u Osijek, Orlović ostaje u Njemačkoj

Par transfera da se lakše zaborave ljetne vrućine

Bruno Markulin bi od sljedeće sezone trebao nositi dres Vrijednosnica Osijek. Markulin je prošlu sezonu igrao u Jolly-u koji se neslavno raspao ovoga ljeta. Za šibenski sastav je u prosjeku imao 8,6 koševa, 2 skoka 1,8 asistenciju po susretu. U svojoj karijeri Markulin je još nastupao za Split te Alkar.

S Osijekom je potpisao dvogodišnji ugovor (1+1) te bi trebao braniti boje kluba na dvije fronte: Premijer ligi te Alpe Adria Cupu. 

Sad idemo nešto zapadnije otkuda nam dolaze vijesti da je Toni Orlović potpisao ugovor s PS Karlsruhe Lionsima. Prethodne četiri sezone je nastupao za njihove gradske rivale, BG Karlsruhe. Međutim, Orlović je nastupao pod dvojnom licencom (omogućaval mu nastup u ProB ligi) koju za ovu godinu nisu uspjeli dobiti te se tako Orlović vratio u klub u kojem je odradio kadetski staž. Naravno, Orlović neće odmah dobiti priliku u prvoj momčadi Lionsa nego će svoju šansu tražiti kroz drugu momčad. Prošle sezone je za BG Karlsruhe odigrao 7 utakmica s prosjekom od 0,3 koševa.