Luka Božić novi igrač Zadra!

Transfer bomba.

Svi su se pitali gdje će Luka Božić otići već neko vrijeme. Sam igrač je izrazio želju za odlaskom u inozemstvo, neki su baratali s transferom u Italiju, ali Božić je sve iznenadio te je potpisao dvogodišnji ugovor s KK Zadrom. Jedan od najvećh potencijala hrvatske košarke iza sebe ima sezonu za pamćenje. Bio je lider KK Zagreba u skoro svim statističkim kategorijama: 22,2 koša, 6,0 asistencija te 6,8 skokova po susretu! Te brojke su mu donijele titulu MVP-a A-1 lige, a svakako treba napomenuti da je zbog tih brojki bio i drugi najbolji strijelac te četvrti najbolji skakač hrvatske A-1 lige.

U svojoj kratkoj karijeri Božić je još branio boje Pule 1981 te Bjelovara. Božić je ovoga ljeta izašao i na NBA Draft, ali nije bio izabran.

Aramis Naglić može biti izuzetno sretan što je dobio ovakav kalibar igrača u svojoj momčadi te će itekako zanimljivo biti gledati mladoga krilnoga igrača na regionalnoj sceni gdje ćemo po prvi puta moći vidjeti mogu li se brojke iz domaćega prvenstva prenijeti na veću scenu.