KKI Kostrena odmjerila snage s Brodom prošloga vikenda

Slavonski Brod ugostio je protekloga vikenda košarkaše KKI Kostrene.

Kostrena nastavlja sakupljati iskustvo u svojoj prvoj sezoni hrvatske lige košarke u kolicima. Nakon što je je gostovala kod Zadra, sada je došao na red Slavonski Brod gdje ju se spremno dočekale dvije ekipe Broda. Prva momčad lako se obračunala s Kostrenom te je uzela pobjedu rezultatom 54-27. Bez previše filozofije, Brod je ipak puno iskusnija ekipa što se moglo vidjeti kako je utakmica odmicala, a njihova prednost rasla. Ograjšek je susret završio s 22 koša, dok je za Kostrenu Vukojević ubacio 8 koševa.

U drugoj utakmici Kostrena poražena rezultatom 38-21 od strane druge ekipe Broda. Domaćin je utakmicu odlučio u drugoj i trećoj četvrtini koje uzeo kombiniranim rezultatom 30-12. Opet je Vukojević ubacio najviše koševa za Kostrenu (10 koševa). Kod Broda je Jakubić sakupila 20 koševa.

Međutim, pored svih ovih rezultata treba istaknuti ono što se skriva u njihovoj sjeni. Momčad je izgledala puno bolje nego na gostovanju u Zadru, a što je još važnije, uspjeli su odraditi logistički najteže gostovanaje bez većih problema! A sada da nadmašimo tu činjenicu ćemo još reći da će klub do sljedećega tjedna napokon imati na raspologanju sva potrebna kolica za igru, svih sedam! Svaka čast te kapa do poda za ovaj projekt. Sada napokon dolazi i vrijeme da se taj projekt pokaže u punom sjaju s obzirom da ovoga vikenda liga košarke u kolicima gostuje u Kostreni (o tom događaju ćete ubrzo imati više za pročitati).

Zaključak dana? Iznenađenjima nema kraja kada je u pitanju KK Kostrena.

Rezultati:

Brod 1 – Kostrena 54:27 (17:12, 8:5, 15:2, 14:10)

Brod: Ograjšek 22, Mesić, Brkić, Koški 12, Kladarić, Hodžić 12, Arsenović, Tomašević 5, Radoš 2, Boić 1.
Kostrena: Tomušić, Vrzić, Moschella, Vukojević 8, Milinović 6, Nisadžić 9, Kuharić 4, Bučić.

Brod 2 – Kostrena 38:21 (4:5, 16:4, 14:8, 4:4) 

Brod: Pavlović, Matić 4, Šimić 4, Radoš, Kaurinović 2, Krajinović 2, Koški 4, Babić, Trnka, Jakubić 20, Cvitković 2.
Kostrena: Tomušić, Vrzić, Moschella, Vukojević 10, Milinović 4, Nisadžić, Kuharić 5, Bučić 2.

Photo by: Kostrena KK