Kako prolaze pripreme pred početak sezone u Regiji Zapad

14457434_1667448003584627_1938556833519347734_n

Sitno se broji do početka sezone. No, dok se križaju zadnji na kalendaru, vrijeme je i da bacimo pogled na to kako prolaze zadnji dani priprema u cijeloj regiji Zapad.

Ako pitate članove FSV-a, oni se pripremaju za proslavu 8. rođendana svojega kluba. To se zove odličan završetak priprema!

 

Košarkaši Kostrene su tokom priprema usvojili nove prehrambene navike.

 

Osim na terenu, košarkašima Istraunia nije strano ni družiti se zajedno izvan njih. To je pravi košarkaški duh

 

No, naravno pripreme mogu biti teške fizički. Ali moramo priznati, najmlađi Cresani dobro to podnose.

 

Košarkaši Pule 1981 uz sve utakmice, nalaze vremena i za promociju košarke u osnovnim školama. Djeca prema slici nemaju ništa protiv.

 

A što rade naši A-1 ligaši, Škrljevo i Kvarner 2010? Oni su se zaključali u dvorane i broje dane do kraja, uvježbavajući sve taktičke zamisli njihovih trenera. Njima sada dolazi najvažniji dio godine i ako nekome treba mira, to su sad oni. Ali, zato ŽKK Kvarner nakon prošle sezone za zaborav se polagano budi. Temelji se ponovno grade. Kvarnerska Akademija je jedan od njih.

 

No, nisu oni jedini ženski klub koji radi punom parom. FSV traži nove metode treninga, gdje se njihove seniorke obračunavaju s kadetima.

 

Vidjevši sve to, možemo reći da pripreme prolaze u najboljem svjetlu za sve momčadi. Kroz treninge u dvorani ili team building na večeri, sve momčadi izgledaju da su svoju formu našle. Sada ćemo u narednoj sezoni vidjeti da li im se isplatio sav trud koji su uložili kroz ovih mjesec i pol priprema. Mi im želimo najbolju sreću te da svima pokažu da kad se uloži dovoljno truda, da je sve moguće!