Kadetkinje FSV-a u međunarodnoj regionalnoj ligi !

kadetkinje-fsv

Ove godine će kadetkinje riječkog FSV-a nastupiti u jakoj regionalnoj ženskoj kadetskoj ligi koja obuhvaća odlične kadetske ekipe iz Hrvatske i susjedstva, točnije osim hrvatskih bit će tu i klubovi iz BiH, Slovenije, Mađarske i Crne Gore.

Ždrijebane su dvije grupe sa po 7 klubova, a Riječanke su smještene u grupu A gdje su još Trešnjevka (Zagreb), Akademija Ratgeber( Pečuh), Jedinstvo BHT (Tuzla), Fenix (Banja Luka), Ježica (Ljubljana) i Triglav (Kranj). Prvi dio natjecanja organiziran je u tri kola koja će se održavati u pojedinim gradovima, a zbog broja ekipa jedno kolo će se odigrati s klubovima podijeljenim u dva grada gdje će svaki klub odraditi dva susreta.

Četiri najbolja ženska tima u svakoj skupini izboriti će razigravanje od 1. do 8. mjesta koje će nam dati sudionike Final Foura, završnog dijela natjecanja nakon kojeg ćemo saznati ime pobjednika za ovu sezonu regionalne kadetske lige. U drugoj grupi nalaze se još dva hrvatska kluba: Zagreb i Vodice, a oni će igrat s ekipama Livna, Posušja, Athlete Celja, Maribora te Budućnosti Lovčen.

Natjecanje kreće 30.10, a cure iz FSV-a prvo će na put u Zagreb gdje će u prvom kolu odmjeriti snage s Trešnjevkom i Akademijom Ratgeber. Puno sreće riječkim košarkašicama, nadamo se da će pokazati najbolje što znaju u jakom regionalnom društvu.

Utakmice FSV-a :

Prvo kolo, Zagreb, 30.10.

Trešnjevka-FSV

FSV-Akademija Ratgeber

Drugo kolo, Banja Luka, 27.11.

Fenix- FSV

Jedinstvo BHT-FSV

Treće kolo, Ljubljana, 18.12.

Ježica-FSV

Triglav-FSV

Photo: FSV Facebook