Ivica Zubac: Ove godine šutiram trice!

Čini se da Zubac ima velike planove ove sezone.

Ivica Zubac uspio je zadiviti struku koja mu je dala priliku pred kraj sezone. Mladi centar pokazao je mekanu ruku te osjećaj za blokadu. U 38 odigranih utakmica imao je prosjek od 7,5 koševa te 4,2 skoka. Većina je bila sigurna da će Zubac uspjeti svoj arsenal pokazati i na ovogodišnjoj Ljetnoj ligi, ali stvari nisu išle tako glatko za Zupca. Na Meda Dayu LA Lakersa Zubac se osvrnuo na svoje loše partije te ih je objasnio vrlo jenostavnim razlogom – ubrzani ritam igre:

“„Igrali smo u bržem ritmu. Jednostavno nisam bio spreman za takav ritam i na tome sam radio cijelo ljeto. Ali sada sam spreman i mislim da će ovo biti dobra sezona i za mene i za momčad.

Jedan od razloga zašto Zubac misli da će ovo biti dobra sezona za njega je zato što se ovoga ljeta odlučio pratiti trendove te u svoj arsenal dodati tricu:

Najviše sam radio na svome tijelu i kondiciji. Također, puno sam poporavio i šut za tri poena. Ove godine uzimat ću puno više trica.

Biti će zanimljivo vidjeti kako će se Zubac uklopiti u novu momčad Lakersa te koliko će profitirati zbog dolaska Lonzo Balla. LA Lakersi prvi susret imaju na rasporedu 19.10 protiv LA Clippersa.