Dubrava potpisala Barbaru Perić te Stelu Galušić

Dubrava BLC radi sve potrebne poteze kako bi se što dulje zadržali u najvišem rangu ženske košarke.

U tome cilju će im pokušati pomoći i iskusna Barbara Perić, jedna od liderica mlade momčadi FSV-a prošle sezone. Perić je dobro poznata svim riječkim košarkaškim zaljubljenicima s obzirom da je prije odlaska u FSV igrala i za ŽKK Kvarner četiri sezone. Osim Perić, Dubrava je uspjela iz Jabuke Zaprešića dovesti i Stelu Galušić. Trener Zoran Jokić nije najsretniji što još slaže ekipu, ali je zato iskazao vjeru u svoju momčad koja se nije previše promjenila:

Kao i većina ekipa u Hrvatskoj i mi smo u procesu kompletiranja rostera. Nikada ranije nam sezona neće krenuti i to nam nije išlo u prilog. Gotovo cijela ekipa koja je izborila ulazak u Prvu ligu ostala je na okupu, a tu prije svega mislim na Pleš, Semren, Vuković, Bačić i Petrović. Nakon godinu dana pauze vraćaju se Karaga i Boban, a pristigle su nam Galušić iz Jabuke Zaprešić i Perić koja je prošlu sezonu igrala za FSV, a prije toga za Kvarner. Još smo u fazi pregovora s dvije igračice, a nadamo se i posudbi dvije perspektivne igračice iz Trešnjevke 2009. Tu je i nekoliko naših juniorki koje će imati svoje mjesto u ekipi” kazao je Jokić za KSZ.

 

 

Vidjet ćemo što Dubrava ima za Reći u Prvoj ligi, ali se nadamo da će Barbara Perić igrati jednu od naslovnih uloga u toj mladoj momčadi.

Photo by: Sportcom