Dražen Bubnić produžio ugovor s Union Olimpijom

Riječki košarkaš Dražen Bubnić dogovorio je nastavak suradnje s ljubljanskom Union Olimpijom na novih godinu dana.

Bubnić je u Olimpiju stigao prošlog ljeta iz nizozemskog Donara, a ove je godine s njom osvojio dvostruku krunu: slovensko prvenstvo i kup, a nakon odmora od proslave velikog uspjeha ljubljanski klub i Bubnić nisu našli prepreke da sastave novi jednogodišnji ugovor. Bubnić je osvajanju lige pridonio s 4.8 poena i 2.2 skoka, u 8 utakmica Eurokupa imao je 6.6 poena i 1.5 skoka, dok je u ABA ligi gdje je Olimpija zauzela 11. mjesto imao 2.4 poena i 1 skok u prosjeku.

Riječanin koji može pokriti obje centarske pozicije profesionalnu karijeru je započeo u zagrebačkoj Hermes Analitici da bi je nastavio u Sloveniji gdje je igrao za čak 5 različitih klubova( Slovan Ljubljana, Luka Koper, Zlatorog Laško, Helios Domžale i Olimpija), a još je nastupao u nizozemskoj i rumunjskoj ligi. Ovo će mu biti 4. sezona s ljubljanskom Olimpijom gdje je osim prošle sezone igrao i od 2012. do 2014. godine. Evo što je Bubnić rekao pri produženju ugovora za službenu stranicu Olimpije:

Iznimno sam sretan što sam produžio suradnju s klubom s kojim sam uspio osvojiti oba domaća trofeja prošle sezone. Dat ću sve od sebe ne bi li pomogao ekipi pri ostvarenju postavljenih ciljeva.

Želimo Draženu puno sreće u novoj sezoni, a dotada se opustite i uz dobru glazbu pogledajte njegove najbolje poteze u prošloj sezoni.