Domagoj Bubalo seli u Grčku, Filip Torić prelazi u Zabok

Hrvatski centar Domagoj Bubalo novi je igrač grčkog drugoligaša, dok je Filip Torić nakon Vrijednosnica Osijek došao u Zabok.

26-godišnji Bubalo nakon polusezone u estonskom Parnuu selio u Ase Doukas Atenu, trećeplasirane momčadi u prošloj sezoni grčke druge lige. U Estonije je Bubalo imao odličnu sezonu jer je bio najbolji strijelac lige s 16.5 poena, a imao je i 8 skokova u prosjeku što mu je donijelo poziv na tamošnju All-Star utakmicu. Međutim, odlučio se ponovno promijeniti svoju destinaciju te će mu atenska ekipa biti 9. u karijeri.

Filip Torić je novo pojačanje Zaboka ovoga ljeta. 28-godišnji krilni igrač prošle je godine do prosinca igrao za Vrijednosnice Osijek za kojeg je u kratkom vremenu bilježio 4.2 poena u prosjeku, a sada je novi angažman našao povratkom u Zabok za kojeg je već igrao jednu polusezonu u A-1 ligi.  Torić je igrao za čak tri sveučilišta u SAD, a obrazovanja završio na Barryju, dok je profesionalnu karijeru započeo u portugalskoj ekipi Illiabum. U Hrvatskoj je igrao još za zagrebački Rudeš.