Domagoj Bašić: Nećemo biti kanta za napucavanje!

Kapetan GKK Šibenika vjeruje u uspješnu sezonu svojega kluba

Nakon što se na početku ljeta Bašićev rastanak s Šibenikom činio neminovan, dogodio se obrat koj je vratio iskusnoga beka u redove Šibenika u kojem će ove sezone biti ponešto drugačija situacije nego prošle godine. Šibenik su napustili brojni prvotimci te se sam klub okrenuo svojim mladim nadama. Unatoč silnim promjenama u klubu, Bašić i dalje vjeruje u uspjeh kluba ove sezone. Točnije, u plasman u play-off hrvatskoga prvenstva:

Varaju se oni koji misle da ćemo biti kanta za napucavanje. Pogotovo to ne bi trebao biti slučaj na našem Baldekinu. Nadam se da će publika stati iza nas kao i prošlih godina. Srca, želje i borbe nam neće nedostajati. Vrlo je važno da ne bude ozljeda, jer imamo tanak roster. A najbolji način za ostanak je taj da uđemo u borbu za doigravanje” kazao je za Šibenski list Domagoj Bašić.

Bašić ima jako puno povjerenja u mlade igrače pored sebe za koje vjeruje da će se ove sezone isprofilirati:

Mislim da bi ove sezone moglo više njih isplivati. Prije svih Paić, koji je kroz ove pripreme pokazao da će se moći boriti s ostalim centrima u ligi. Bitno je da nema straha u kontaktu s fizički jačim igračima. Na bekovskim pozicijama bi se mogli nametnuti Nakić i Šarić, koji nisu bez razloga bili nositelji svoje reprezentacije ovoga ljeta.”

Može li kombinacija novopridošlih igrača predvođenih Bundovićem te mladih igrača pod paskom Domagija Bašića ispuniti ove najave ćemo vidjeti uskoro. Međutim, jedna stvar je sigurna – svi će se morati oznojiti za uzeti bodove u Šibeniku.