Davor Konjević produžio ugovor sa Škrljevom

Davor Konjević ostaje u Škrljevu i naredne sezone.

Kraljevički košarkaš u sezoni iza nas bio je ponajbolji pojedinac ekipe s Mavrinaca te je za njih bilježio 16.7 poena(7. u ligi), 3.6 skoka i 1.6 asistenciju u A-1 ligi te ih vodio do 9.mjesta. Konjević je uz to dodao 49 % šuta iz igre te 40 % za tricu, a imao i je tri 30+ partije u sezoni.

U karijeri je ovaj 27-godišnji krilni igrač još igrao za Kraljevicu, Kvarner, Crikvenicu, Križevce i Goricu, a Škrljevo ga je uspjelo osigurati za drugu sezonu u zelenom dresu u kojoj se svi u klubu nadaju novom iskoraku. Naravno, radi se o odličnom potezu jer jezgra kluba ide prema svom sačuvanju nakon što su prije potpisali Brian Williams i Siniša Štemberger, a zadovoljan je naravno i sam Konjević koji je rekao sljedeće povodom potpisa:

Sretan sam što nastavljam suradnju s klubom koji smatram svojim. Smatram da će Škrljevo ove sezone biti mnogo snažnija i važnija ekipa u Hrvatskom prvenstvu, te se s pravom možemo nadati playoffu, što je bio jedan od važnijih čimbenika za moj ostanak, a to je kompetitivna ekipa. Mislim da je ovo sezona u kojoj i klub i ja možemo ostvariti dodatni iskorak i potvrdit svoju kvalitetu, na obostrano zadovoljstvo. Također vrlo je važan ostanak trenera s kojim sam imao odličnu suradnju, koji će od ekipe izvući njen maksimum.