Dario Šarić: Želim ponoviti prošlogodišnju igru!

Dario Šarić ove će sezone teže dolaziti do minuta.

Nakon odlično odrađene rookie sezone za Darija Šarića, na red je došla sophomore sezona u kojoj će se Sixersi pokušati plasirati u play-off NBA lige. Trener Brown na raspolaganju će imati plejadu odličnh mladih igrača na svim pozicijama, pogotovo onim visokima što nije najbolja vijest za Darija Šarića. Ili možda je? Ovisi koga se pita. Sam Šarić nema problema što se tiče manje minuta na terenu ili čak ulaženja s klupe s obzirom da vjeruje da može biti od pomoći u svkaom trenutku za momčad Sixersa:

Svi igrači žele započinjati utakmice, no i vi već znate da meni nije problem ulaziti s klupe. To je odluka trenera, a ja bi u drugoj postavi mogao imati više prostora za igru i kreaciju. Ja ću, bez obzira bio starter ili zamjena, uvijek davati svoj maksimum, to mi je u krvi.

Šarićev cilj ove sezone? Ponoviti lanjske partije:

Prvu sezonu u NBA ligi sam jako dobro odradio i s tim sa zadovoljan. No, sada će početi nova sezona i ja ću pokušati barem ponoviti dobru igru iz protekle godine.”

Ako svi budu zdravi te ako Simmons i Embiid odigraju svoju kvotu utakmica, sigurni smo da bi Šarić mogao ugledati svjetla play-offa ove sezone. Međutim to je veliki ako, ali u svakom slučaju smo sigurni da ćemo ove sezone na parketu gledati još motiviranijeg Šišija.