Crnci trijumfirali na memorijalu Marina Pađena u Selcu

Iza nas je 9.izdanje 3×3 košarkaškog turnira u čast preminulom košarkašu Marinu Pađenu. Memorijal održan u subotu u Selcu nam je ponovno ponudio kvalitetan hakl uz brojne gledatelje na selačkom Trgu palih boraca.

Na turniru je sudjelovalo 8 ekipa razmještenih u dvije skupine, a dvije najbolje iz svake skupine išle su u polufinale. Tako smo u polufinalnim ogledima prvo gledali ekipu Mal iz forme za koju su nastupali Bojan Šamanić, Boris Karadžić, Miloš Karadžić i Marko Časar protiv sveprisutnih crikveničkih Crnaca(Marko i Ivor Benić, Dinko Gračaković, Marin Komadina). Crnci nakon poraza na Basket touru u Rijeci  više nisu pomišljali o tako nečemu te su došli do uvjerljive 21:14 pobjede. Za Lisice, muhe i ono treće u sastavu su bili košarkaš Kraljevice Denis Protega te Karlo Mandić, Marko i Stipe Zadro, a ta ekipa pokazala se u sljedećem polufinalu bolja od Drveća(Vedran Antić, Hrvoje Kikić, Karlo Nikšić) s 21:13.

Sve to je prethodilo velikome finalu koje se igralo na dvije dobivene utakmice do 21, a Crnci su uspjeli to napraviti što prije moguće – dobili su dvije zaredom i uzeli naslov pobjednika memorijala. Za dodatno slavlje njihove ekipe pobrinuo se Marin Komadina koji je bio najbolji u natjecanju u tricama. To je sve za ovogodišnji memorijal Marina Pađena, organizatorima želimo da sljedeće godine turnir bude ponovno tu za sve haklere za koje se pak nadamo da će biti u što većem broju!