Cijela Pula stoji iza Sare Bećirović!

go02945577-jpg-crop_displayU jednom trenutku sve se može promjeniti. Najbolje to zna Sara Bećirović, perspektivna košarkašica Pule, koja je oboljela od tumora limfnih čvorova. Međutim, svi ljudi koji su stajali iza nje dok se kretala prema uspješnoj karijeri nisu nestali.

Pulski sportaši i školarci su predvođeni njenim razrednikom Morisom Peruškim pokrenuli humanitarnu akciju da bi osigurali financijska sredstva za troškove njena liječenja i oporavka. Košarkaški klubovi Stoja, Pula 1981 i Pula Črnja Tours su se bez oklijevanja uključili u istu akciju.

Treneri koji su je vodili na košarkaškim parketima do brojnih pobjede će sada isto igrati važnu ulogu u njenoj utakmici života. Siniša Žarić (Pula 1981), Igor Bolković (Stoja) i Ivan Đukić (Pula Črnja Tours) će pokrenuti niz akcija sa samo jednim ciljem – pomoći Sari Bećirović.

Ivan Đukić svjestan je koje su financije potrebne za takva liječenja – Svi znamo koliko su skupi troškovi liječenja i oporavka, puno je tu troškova, od smještaja obitelji do pravilne organske prehrane i stoga nam je svima skupa cilj olakšati teške trenutke Sari.

Svi zainteresirani, koji se žele uključiti u ovu hvalevrijednu akciju, mogu to učiniti i direktnom uplatom financijskih sredstva na broj računa Sarine majke Tife Bećirović u Raiffeisen banci, IBAN: HR3924840083200798954, s naznakom “za Saru”.

Više o svemu možete pročitati ovdje.

Photo by: Glas Istre G.I.