Brian Williams pao na doping kontroli

Kraj puta za Briana Williamsa u Premijer ligi.

KK Škrljevo danas je u večernjim satima izdalo priopćenje povodom Williamsova pada na doping kontroli. Zašto je pao? Nađeni su tragovi određenoga kabanoida što automatski znači suspenzija od strane HKS-a, a i KK Škrljeva koje će u narednim danima dogovoriti razlaz ugovora s američkim razigravačem. Više možete pročitati u priopćenju napisano od strane Vice Sepa koje slijedi u nastavku teksta:

Košarkaški klub Škrljevo zaprimio je 17.studenog obavijest o suspenziji igrača Brian Williamsa.

Hrvatski zavod za toksikologiju i antidoping proveo je kontrolu na utakmici protiv Vrijednosnica Osijek 22.10 te je kod Williamsa pronađena koncetracija Kanabinoida. Iako nije riječ o dopingu, ili tvari koji pospješavaju sportsku izvedbu kanabinoidi su na popisu zabranjenih sredstava 2017. te je stoga određena suspenzija koja znači zabranu igranja i treniranja do isteka kazne koja će biti objavljena do kraja mjeseca. Vremenska zabrana igranja može biti maksimalno dvije godine.

Košarkaški klub Škrljevo ostaje bez vrlo važnoga igrača koji je drugu sezonu u Škrljevu. Bez dečka koji je svojim ponašanjem i radom, te kvalitetom osvojio naše navijače i skrenuo pozornost na svoje igre, međutim ovakav ispad i nepoštivanje Kluba i suigrača povlači za sobom sankcije, prvenstveno vremensku zabranu igranja, te raskid Ugovora i igračev povratak u SAD.”

Pitanje je sada kako će se Škrljevo pokrpati na poziciji razigravača te hoće li biti uspješno u svojoj potrazi za novim playom. Maknemo li sa strane ovaj ispad, mora se još jednom ponoviti da igrački Škrljevo jako puno gubi ovim slijedom dogđaja. Nažalost, svijet je nepredvidiv te je to ovoga puta Škrljevo osjetilo na svojoj koži.