Basket burza: Pacersi žele tradeati Georgea, Maccabi vraća Ricea?

Nova jutarnja porcija s Basket burze.


Rice ponovno u Maccabiju?

Bek Barcelone Tyrese Rice blizu je povratka u Izrael, točnije Maccabi Tel Aviv. Rice je ove godine bilježio 11.8 poena i 3.3 asistencije za katalonsku momčad, no kako je ona krenula u totalni remont ne bi se čudilo ni da Rice postane bivši. To su nanjušili iz Maccabija te sad žele vratiti čovjeka koji ih je 2014. vodio do naslova Eurolige. No sve je tek ostalo na sastancima pa će se trebati pričekati što će se dalje dogoditi.


George otpisao Pacerse, oni ga tradeaju u Cavse?

Da, rekli smo da Paul George ostaje u Indiani ove sezone, ali čini se da je sada George čelnicima kluba jasno rekao da ne misli potpisati novi ugovor 2018.godine te ga oni žele razmijeniti ne bi li ostali bez njega za ništa sljedećega ljeta. Iako je George rekao da bi na ljeto htio u Lakerse, oni ga misle sada dovući jer je jasno da bi morali izgubiti nekog od mladih talenta. Zato će čekati godinu dana, ali čini se da Cleveland neće. James i ekipa nakon poraza u finalu motivirani su uzvratiti Golden Stateu i to pokazuje od prvog trenutka – dolazak višestrukog All-Stara Georgea u ekipu sigurno bi podignuo Cavse na razinu bliže Ratnicima, ako ne i više. Iako su trade razgovori između Indiane i Cavse tek počeli, iz tabora Pacersa žele to završiti prije drafta u četvrtak. Hoćemo li vidjeti nastajanje još jednog super-tima?

I da čini se da je sve riješeno između Sixersa i Kelta. Philadelphija bira prva, a Boston treći na draftu.


Madridski poslovi

Iako su ostali bez domaće lige i Eurolige, u Realu namjeravaju zadržati koru momčadi pa tako i trenera Pabla Lasa. Madriđani će vjerojatno potpisati Felipe Reyesa i Jeffreya Taylora, dok će bivši hrvatski reprezentativac Dontaye Draper morati potražiti novi klub. A umjesto njega u Real bi mogao doći argentinski play Facundo Campazzo iza kojeg je odlična sezona u Murciji(15.6 poena i 5.9 asista u prvenstvu) što bi mu zapravo bio povratak jer je Real njegov matični klub koji ga još prije dvije sezone posudio Murciji.


Patric Young u Milanu

Iako je izgledalo da Patric Young neće put Lombardije, sve se preokrenulo u dva dana te bi sad već bivši igrač Olympiacosa trebao potpisati za Olimpiju Milano. 25-godišnji američki centar nije se naigrao u Pireju ove godine te stoga nije imao ni neku statistiku(5 poena i 3 skoka za 10 minuta u Euroligi), ali iz talijanskog velikana se nadaje da će njegov potencija izaći na vidjelo. Klub i igrač potpisali su ugovor na dvije godine, ali u drugoj Milano može napraviti opt-out, a Young krenuti prema NBA-u dokaže li se dovoljno. Možda privuče nekoga s ovakvim letovima.

Photo by: youtube.com