Aramis Naglić: Vjerujem da će Božić biti važna karika naše momčadi

Može se reći da je Zadar napravio jedan od najboljih poteza na hrvatskoj ljetnoj tržnici ove godine.

Dugo je Zadar tražIo igrača koji će im pokrpati rotaciju na krilnim pozicijama. U igri su stalno bili Amerikanci, sam Naglić je stalno govorio da možemo očekivati dolazak Amerikanca na tu deficitarnu poziciju, ali onda se napokon dogodila prava transfer bomba te je u Zadar sletio Luka Božić. Tako je Naglić umjesto zakrpe na poziciji krila dobio veliko pojačanje koje se tek naravno mora uklopiti u Naglićev sustav, ali prošlosezonski MVP ne bi trebao imati problema s tim.

“Jako mi je drago što smo uspjeli dovesti jednog iznimno talentiranog igrača kao što je Božić. Vjerujem da će biti važna karika naše momčadi u novoj sezoni” izjavio je zadarski strateg za klupske stranice.

Božića bi u dresu zadarske momčadi mogli već vidjeti ovoga četvrtka na Zadar Basketball Tournamentu gdje će Zadar imati priliku prvo odmjeriti snage s Bayernom, a potom i s CSKA Moskvom. Naravno, sada bacamo velika očekivanja pred Luku Božića, ali sigurno smo da će se jedan od najvećih hrvatskih potencijala dokazati u Zadru te da će opravdati riječi Aramisa Naglića.

Photo by: Creative Media